Wednesday, September 27, 2006

-E ora 7 in Bucuresti, ce ora e in paradis ?
-Mai bine priveste zambetul cum imi dispare perfect, magie pura...
-L-ai ascuns in maneca ?
-Nu e in maneca, uite, vezi?
-Dar cum ai facut?
-Esti prea mic sa intelegi...
-Te rog spune-mi!
-M-am gandit ca in paradis e o ora din noapte si atat.
-Nu se poate! Doar atat?!

Friday, September 22, 2006

Imi definesc uneori zambetul ca pe o masca subtila a neputintei , alteori ca pe o dezbracare de orice masca. E ciudat...

Sunday, September 17, 2006

Exista un anumit fel de geaca de piele care atunci cand calatoreste cu trenul, bea bere. Nu se poate altfel, balerina dansand in tenisi e exceptie...Acest tip de geaca de piele are o privire pierduta si imbecila, dinti stricati si e si putin nerasa. Geaca de piele este mereu dezorientata cand urca in altfel de tren decat in 'Trenul Personal'.Nu-si gaseste niciodata locul de pe biletul de tip nou, de-ala scos de calculator.Asa ca geaca se aseaza la intamplare intr-un loc nici prea bun nici foarte rau.Geaca de piele calatoreste mult, in cele mai multe cazuri mergand pana la capat de drum. Cand ajunge la destinatie, geaca de piele doarme dusa duhnind doborator, si din acest motiv este trezita violent de don' controlor...Haide nene, ca s-a terminat shinele...
Doua geci de piele se imprietenesc mereu. Zgomotul produs de verva lor bahiconomatopeica, de obicei, intrece cu mult zgomotul de fond al trenului.

Gecile de piele sunt timide atata timp cat nu sunt bagate in seama. Dar, sa te fereasca Dumnezeu de intrebarea : Haidi uai , luam o beri? , pentru ca atunci esti pierdut si devii si tu o geaca de piele.

Friday, September 01, 2006

Daca drumurile noastre toate se vor intalni vreodata , trebuie sa stii ca va iesi cu scandal, iubito. Nu-mi place sa astept la usa sa fac caca sau pipi. Drumul asta nu trebuie sa se intalneasca.

Daca nu crezi ca sunt eu , fericirea, atunci cand ti-am dat bip, inseamna ca m-ai trecut altfel in agenda telefonului tau. Gandeste-te la lucrul asta.

Daca o ultima tigara e uitata pe etajera, nu e vina mea, dar nici a ta ce-i drept. E vina incendiului.