Tuesday, February 26, 2008

pe lacul IOR au inceput ratustele sa se futa.batranii le arunca bucati de paine,
ele ar vrea pagini din reviste porno.

in bucuresti libidoul are de suferit. e plin de vanatai si firmituri.

Monday, February 25, 2008

muzica buna razbate din cabina catre pasageri. lumea sta pe scaune linistita, se mai aude un claxon, o punga fâşâind, o tuse neproductiva de tabagist.

autobuzul se strecoara prin zgomotul orasului ca un sforait prin linistea noptii.

o muzica superba razbate din cabina. lumea o asculta cu ochii intredeschisi, poate din pricina soarelui diminetii, poate din pricina amintirilor. acest sofer are gusturi, e un sofer meloman. multi colegi de breasla au ales sa fie vitezomani sau mârlani, el a ales muzica.

autobuzul e plin, nimeni nu mai vrea sa coboare in zgomotul de afara, s-au pitit aici ca la pieptul mamei, stau asa, claie peste gramada, si sunt fericiti. soferul a uitat si el traseul, merge prin bucurestiul asta imprimavarit, asa, de nebun, fericit peste masura, uitand de statii si de semafoare. o umbra insa ii aparu pe fata. "daca benzina nu e, nimic nu e" , isi zise el si o coti spre un peco sa-si faca plinul.

lumea moţăia in continuare, iar muzica parea ca nu se mai termina.

Tuesday, February 05, 2008

leapsa cu cartile - from Andrei
1. Ia cartea care este cea mai aproape de tine.
2. Deschide-o la pagina 123.
3. Gaseste a 5-a propozitie/fraza.
4. Posteaza pe blog textul urmatoarelor 4 propozitii/fraze cu aceste instructiuni.
5. Nu îndrazni sa scotocesti prin rafturi dupa cartea aceea foarte deosebita sau “intelectuala”.
6. Da leapsa mai departe la alti 6 prieteni.

"Cu timpul, gropile ajunsesera un scop in sine si carutele care intrau sau ieseau din curtea vel-logofatului Samoila se hurducau prin hartoapele tot mai numeroase sapate de inventiva copila, facandu-i pe surugii sa suduie in soapta.

In fata toanelor fetei sale, vel-logofatul rezista cat rezista, apoi, deoarece o iubea nespus si Despina se facuse si frumoasa, ceda in cele din urma.

Sigur, bunul-simt ultragiat al slugilor o numea 'nebuna', mai ales de cand, pe la 13 ani, Despina mesterise un sistem de sfori prin care legase orataniile doua cate doua si astfel cine intra in gospodaria prospera a boierului putea avea imaginea stranie a cate doi cocosi fugarind cap la cap cate un cuplu de gaini dezorientate.

Dar asupra acestor aspecte vom mai reveni."
(Ioan Grosan - O suta de ani de zile la Portile Orientului)

5 bloguri : Bogdan , Fotomagica , Sorin , AmbraBlu&Egon , Maestrul