Tuesday, September 09, 2008

intre cele doua terase pline de burti si hahaieli, cantecele se izbeau unele de altele spargandu-se in mii de cioburi.urechile desculte erau ranite instantaneu. multe plangeri, asurzeli, clienti nemultumiti.

patronii ambelor baruri au vrut sa anagajeze o pereche de urechi echipata corespunzator care sa patruleze printre baruri, avand grija ca nimeni sa nu pateasca nimic.

cand au ajuns la ministerul muncii, o functionara i-a intrebat ce meserie sa treaca in cartea de munca. patronii au raspuns : bodyguard de urechi. functionara a strambat din nas si le-a respins cererea pe motiv ca nu exista aceasta meserie in nomenclator.

patronii au plecat nervosi pe birocratia noastra proverbiala zicand ca au sa rezolve cum stiu ei situatia. pana la urma au angajat o pereche de urechi la negru.

cand treceti pe-acolo il veti vedea cum se plimba printre terase, cu mainile in buzunare, atent la cioburi, un bodyguard de urechi nervos si frustrat pe situatia meseriei lui. orice il veti intreba va va raspunde invariabil ca era mai bine inainte de revolutie.

No comments: