Monday, July 27, 2009

Fashion TV.
Buuuun. Pana aici e bine. Glamour, lumini, umbre, dezabieuri, priviri vulpasine/inocente/impenetrabile whatever
Prinzi cate o prezentare la care ramai hipnotizat. Pana nu incepe reclama nici nu respire macar, femeie barbat nu conteaza ce esti, te prabusesti intr o dulce stare de visare in care ai vrea sa ramai pe veci
Victoria Secret (secretul Victoriei): sanii peste standard, curbele mai curajoase, picioarele tind cu usurinta la infinit, iar toate aste, de parca nu ar ajunge doar anatomia, sunt innobilate cu scenario din natura: Femeia Future, Femeia Pupa, Femeia Inger, Femeia Felina in total Femeia Inefabila.
Oh, cate variante raman deschise… Imi vine in minte un cuvint. Un cuvint nu tocmai potrivit, dar, cum am spus, inefabilul e rege si accepta orice provocare. Deci, probabilistic la un moment dat o sa vedem si Femeia Tartitza. Dulcineele isi vor plimbe tartitzele fabricate prĂ©cis din materiale scumpe, taftale, brocarduri, matasuri colorate mii, ancorate cu ace, bolduri, parfumate, aurite. Decor flamboaiant, blitzuri, cocktail, aplauze, sampanii si fericiri secrete in culise. Mega prezentare! Femeia Tartitza a fost lansata.
Fiecare ramane marcat. Fericirea mondena e sticky